Γίνε ο επόμενος θεατρικός συγγραφέας!

Ίσως το έργο που θα ανέβει την επόμενη χρονιά από τον “Θεατρικό Περίπλου” να είναι το δικό σου!

Ο Θεατρικός Περίπλους δίνει την ευκαιρία σε νέους συγγραφείς να δουν τα έργα τους να ζωντανεύουν στη σκηνή! Στο πλαίσιο αυτής της δράσης αναζητά καινούρια θεατρικά κείμενα, οποιασδήποτε θεματολογίας, και περιμένει με ανυπομονησία τα δικά σας!


Όροι συμμετοχής:

Για να λάβετε συμμετοχή θα πρέπει αρχικά να μας στείλετε στο mail του Θεατρικού Περίπλου info@theatrikosperiplous.gr μια περίληψη του έργου, τον κατάλογο των χαρακτήρων και ένα αντιπροσωπευτικό απόσπασμα διαλόγων (από 1 έως 10 σελίδες).

Εάν το έργο επιλεχθεί σε αυτή τη φάση, θα σας ενημερώσουμε για να μας στείλετε ολόκληρο το κείμενο προς ανάγνωσή του.

Όταν γίνει ανάγνωση όλων των επιλεγμένων έργων θα αποφασιστεί ποιο ή ποια επιλέγει ο Θεατρικός Περίπλους για να ανεβάσει και θα έρθει σε επαφή με τους δημιουργούς τους για τη συνέχιση της διαδικασίας.

 

Αποστολή έργων έως 30 Ιουλίου 2023

 

*Ο “Θεατρικός Περίπλους” δεσμεύεται να σεβαστεί απόλυτα τα συγγραφικά δικαιώματα των συγγραφέων. Θα κάνει χρήση του κειμένου ή των κειμένων που θα επιλεχθούν για τη δημιουργία θεατρικής παράστασης, κατόπιν συνεννόησης και συναίνεσης του δημιουργού. Δεν έχει κανένα δικαίωμα πάνω στα έργα που δεν θα επιλεχθούν, δεν θα αναδημοσιεύσει ή χρησιμοποιήσει κάποιο, ακόμα και μεταγενέστερα, αν δεν υπάρχει η συναίνεση του συγγραφέα. Ο “Θεατρικός Περίπλους” έχει τη δυνατότητα να μην επιλέξει κανένα από τα έργα, εφόσον κρίνει ότι δεν υπάρχει κάποιο που να πληροί τις προϋποθέσεις.