ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ – Εγγραφές 2023-24

Οι εγγραφές για το Α’ Έτος 2023-24 του Σχολείου Θεάτρου ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 8 Οκτωβρίου!

  • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στέλνουν στο info@theatrikosperiplous.gr ένα mail με τίτλο “Εγγραφή στο Σχολείο Θεάτρου” στο οποίο θα αναγράφονται: Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία Γέννησης και τηλέφωνο επικοινωνίας. Η γραμματεία θα επικοινωνήσει μαζί τους για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

 

  • ΜΗΝΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ:

Η εγγραφή στο Σχολείο γίνεται σε δύο φάσεις. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον πρώτο μήνα (Οκτώβριος) “δοκιμαστικά”. Μέσα σε αυτόν τον μήνα θα έρθουν σε επαφή με τους καθηγητές και με τα περισσότερα μαθήματα του προγράμματος σπουδών. Μετά την ολοκλήρωσή του, εφόσον το επιθυμούν, και με τη σύμφωνη απόφαση του Σχολείου μπορούν να εγγραφούν στον κύκλο σπουδών που θα διαρκέσει έως και τον Ιούνιο του 2024.

Η συνδρομή για τον μήνα γνωριμίας είναι 50 ευρώ.

 

  • ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ είναι η ηθοποιός, και δασκάλα υποκριτικής ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΤΙΦΕ. ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΤΙΦΕ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Μαρία Καντιφέ σε ώρα μαθήματος
Από την παράσταση “Λυσιστράτη” του Εθνικού Θεάτρου
Στη “Γέρμα” του Εθνικού Θεάτρου
Ως “Κυρία Μαργαρίτα” στην παράσταση του Θεατρικού Περίπλου (2017)

 

  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ μέσω e-mail στο info@theatrikosperiplous.gr ή στο τηλέφωνο της γραμματείας 6943688972 (ώρες 12:00-14:00 και 18:00-20:00). Για την εβδομάδα από 09 έως και 16 Σεπτεμβρίου το τηλέφωνο επικοινωνίας θα είναι το 6945458516.
  • Ακολουθήστε το Σχολείο Θεάτρου στο Facebook: Σχολείο Θεάτρου – Θεατρικός Περίπλους

 

Από την παράσταση “Μήδεια” (Σχολείο Θεάτρου 2023)
Από την παράσταση “THE CORRIDOR” (Σχολείο Θεάτρου 2022)
Από το Θερινό Σχολείο Θεάτρου. Μάθημα στη φύση.