Το δικό μας θέατρο…

Γιατί να πάρω την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ;

Γιατί με αυτόν τον τρόπο προσφέρω τη στήριξή μου στον Θεατρικό Περίπλου, τη θεατρική αυτή ομάδα που από το 1988, στηριζόμενη αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις, προσφέρει αδιάκοπα στη θεατρική ζωή του Ρεθύμνου.

Ο κάθε ΦΙΛΟΣ του Θεατρικού Περίπλου με τη συνδρομή του και την απόκτηση της ΚΑΡΤΑΣ θα έχει συντελέσει στην διατήρηση και συνέχιση αυτής της δημιουργικής πορείας, ενώ ταυτόχρονα θα αποκτήσει ειδικά ΠΡΟΝΟΜΙΑ τα οποία θα τον κάνουν να αισθανθεί και ο ίδιος κομμάτι της δημιουργικής αυτής ΠΑΡΕΑΣ, με σύνθημα… “ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ: Το δικό μας θέατρο”…

Τί είναι η Κάρτα Φίλου;

Ο ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ανοίγει τη θεατρική του αγκαλιά!

Σας καλούμε να γίνετε ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΑΣ κάνοντας δική σας την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ  “Το δικό μας θέατρο” και αποκτώντας ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ:

 • 3 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ V.I.P.
 • 3 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ συνοδών με 25% έκπτωση
 • 1 εισιτήριο ON DEMAND
 • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ και ΣΠΑΝΙΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ
 • Προτεραιότητα στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
 • Πρόσκληση σε SPECIAL EVENTS (ειδικά για τους Φίλους του Περίπλου)
 • Πρόσβαση σε ΠΡΟΒΕΣ
 • NEWSLETTERS με νέα και προσφορές και ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟ ΥΛΙΚΟ
 • ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

Γίνε κι εσύ κομμάτι μιας δημιουργικής θεατρικής πορείας που συνεχίζεται αδιάκοπα εδώ και 35 χρόνια… 

*Θα βρείτε αναλυτικά τα προνόμια της Κάρτας καθώς και τον τρόπο απόκτησής της στις ενότητες που ακολουθούν.

Τι παροχές θα έχω;

Οι παροχές και τα προνόμια της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ “Το δικό μου θέατρο” είναι οι παρακάτω:

 • 3 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ V.I.P.

Κάθε κάτοχος της κάρτας θα έχει στη διάθεσή του 3 V.I.P. εισιτήρια, το κάθε ένα για διαφορετική παραγωγή του Θεατρικού Περίπλου.

 • 3 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ συνοδΩν με 25% Εκπτωση

Ένας συνοδός του κάθε κάτοχου της κάρτας θα μπορεί να μπει μαζί του στο θέατρο έχοντας έκπτωση 25% στο εισιτήριό του. (Ισχύει για 3 φορές, 1 συνοδός ανά παραγωγή)

 • 1 εισιτΗριο ON DEMAND*
 • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑτα και σπανιο Εντυπο ΥΛΙΚΟ

Οι κάτοχοι της κάρτας θα παίρνουν δωρεάν με την είσοδό τους στο θέατρο το πρόγραμμα της παράστασης ή/και σπάνιο – συλλεκτικό έντυπο υλικό από το αρχείο του Θεατρικού Περίπλου το οποίο θα προσφέρεται αποκλειστικά σε αυτούς.

 • ΠροτεραιΟτητα στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Εξασφαλίστε καλύτερες θέσεις! Η (τηλεφωνική) προπώληση και οι κρατήσεις θέσεων θα ανοίγουν μία εβδομάδα νωρίτερα για τους ΦΙΛΟΥΣ του Περίπλου.

 • ΠρΟσκληση σε SPECIAL EVENTS

Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα μέσα από ουσιαστικές θεατρικές στιγμές! Όλοι οι κάτοχοι της κάρτας θα είναι καλεσμένοι σε Special Events και Παράλληλες Δράσεις που θα απευθύνονται αποκλειστικά σε αυτούς όπως: Συζητήσεις, Προβολές, Παρουσιάσεις του Σχολείου Θεάτρου, Θεματικές Βραδιές κ.α.  Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες θα έρθουμε πιο κοντά, θα ακούσουμε τις προτάσεις σας και τους προβληματισμούς σας και θα θέσουμε νέους στόχους!

 • ΠρΟσβαση σε ΠΡΟΒΕΣ

Ο Θεατρικός Περίπλους θα προγραμματίσει κάποιες ανοιχτές πρόβες αποκλειστικά για τους ΦΙΛΟΥΣ του! Οι κάτοχοι της κάρτας θα μπορούν να παρακολουθήσουν μία πρόβα κάθε παραγωγής, ένα μήνα πριν την πρεμιέρα, έχοντας έτσι την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με τους ανθρώπους της υποκριτικής και της σκηνοθεσίας και όλους όσους εμπλέκονται στη δημιουργία μιας παράστασης. Η μέρα και η ώρα θα καθορίζεται από το θίασο και η ενημέρωση θα γίνεται μέσω e-mail.

 • NEWSLETTERS με νΕα, προσφορΕς ΚΑΙ αδημοσιευτο υλικο

Ενημερωθείτε πριν απ όλους για τις νέες δράσεις μας αλλά και για τις ειδικές προσφορές μόνο για εσάς! Τσεκάρετε τα mail σας για τα Newsletters της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ, με τα οποία θα μοιραζόμαστε μαζί σας – εκτός από όλα τα παραπάνω – και αδημοσίευτο υλικό από τις δραστηριότητες μας…

 • ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς ο Θεατρικός Περίπλους θα προσφέρει στους Φίλους του μοναδικά συλλεκτικά δώρα!

 • φερτε μασ ενα φιλο σας!

Για κάθε φίλο σας που θα γίνεται συνδρομητής της κάρτας, μετά από δική σας σύσταση, εσείς κερδίζετε 2 επιπλέον εκπτωτικά εισιτήρια (-25%)

* Η πλατφόρμα για τις on line προβολές θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

Πώς θα αποκτήσω την κάρτα;

Για να αποκτήσετε την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ “Το δικό μας θέατρο” υπάρχουν 2 τρόποι:

 1. Στο χώρο του Θεάτρου πριν από κάποια παράσταση, όπου και θα παραλάβετε την κάρτα άμεσα. (πληρωμή με μετρητά ή με τραπεζική κατάθεση)
 2. Στέλνοντας e-mail στο info@theatrikosperiplous.gr με θέμα “Παραγγελία κάρτας φίλου”. Στη συνέχεια εμείς θα σας στείλουμε e-mail με την αίτηση στην οποία θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και τον λογαριασμό στον οποίο θα μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα. Μόλις γίνει η κατάθεση θα σας στείλουμε την κάρτα στη διεύθυνση που μας έχετε δώσει.

Κόστος Κάρτας Φίλου “Το δικό μας θέατρο”: 65 ευρώ

Διάρκεια: Η διάρκεια της συνδρομής είναι για έναν χρόνο από τη μέρα που παίρνετε την κάρτα. Ένα μήνα πριν τη λήξη θα λάβετε e-mail με οδηγίες για την ανανέωση της συνδρομής σας.

Μπορώ να κάνω δώρο την Κάρτα Φίλου σε κάποιον;

Μπορείτε να χαρίσετε την κάρτα ως δώρο σε κάποιο φίλο σας!

Ενημερώστε μας στο e-mail: info@theatrikosperiplous.gr για την επιθυμία σας και εμείς θα σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία που χρειάζεται.